JUMPAT

Jumpan ohjausta tilattavissa mm. työpaikoille ja kyläkouluille. Asiakasryhminä voi olla mm. työikäiset, seniorit ja erityisryhmät. Jumppien sisältö toteutetaan asiakkaiden toivomuksien mukaan; esim. perusjumppa, keppijumppa, kuntopiiri, step ja vesivoimistelu (erikseen myös venyttely ja rentoutus). Jumppien alussa verrytellään, sitten tulee jumpan lihaskunto-osuus ja lopussa venytellään. Jumpissa käydään läpi isot lihasryhmät. Jumppien sisältö pyritään toteuttamaan asiakkaiden kunnon mukaan ja vaikeita askelsarjoja kartetaan. Jumppien tavoitteena on terveyden ylläpito, ilo ja mielen virkistys.

Hintaan vaikuttaa osallistujamäärän lisäksi jumpan kesto ja määrä lukukaudessa.

.

PYYDÄ TARJOUSKlikkaa yhteystiedot.

.

Yli 40v. pitkään liikuntaa harrastamattomille suositellaan lääkärin tarkastusta ennen jumppakauden alkua, sillä jumpat on suunnattu perusterveille / ei sairauksia. Mahdollisista sairauksista (esim. diabetes) olisi hyvä ilmoittaa luottamuksellisesti ohjaajalle ennen jumppaa. Osallistujia ei ole vakuutettu Liikunnanohjauspalvelujen puolesta. Jumppaan ei sairaana tai toipilaana! Liikuntavarustuksen lisäksi ota mukaasi jumppa-alusta ja vesipullo. Varaa jumppaan aikaa kokonainen tunti.

.

HINNASTO

(Yksittäisille asiakkaille)

15 kertaa 45min. 100 e
10 kertaa 45min. 75 e

Hintaan sisältyy kehon koostumuksen suuntaa-antava mittaus halukkaille kauden alussa ja lopussa, jotta liikkujat voivat itse myös näin seurata omaa kehitystään.

Kehon koostumuksen seurata tehdään terveydellisistä syistä.